Intuïtieve coaching

In deze verdiepende gesprekken ontdek je de kracht van het luisteren naar je intuïtie en word je uitgenodigd om bewust keuzes te durven maken vanuit eigen inspiratie.

De open, vertrouwelijke sfeer zorgt ervoor dat we ons kunnen richten op wat intuïtief het meest relevant voelt om samen aandacht te schenken.

In dit proces zul je steeds bewuster worden van de kracht van je eigen houding en gedachten en zo gemakkelijker bereiken wat je wilt. We besteden aandacht aan omgaan met je uitdagingen, keuzes maken die beter voelen en je wordt je bewuster van de kracht van het volgen van je eigen enthousiasme.

Je zult uitnodigende vragen beantwoorden, in visualisaties je eigen inspiratie ervaren en via voice dialogue beperkende overtuigingen transformeren om een nieuwe kijk te ontwikkelen die beter bij je past.

Via deze positieve focus:

  • zul je gevoelsmatig thuiskomen in jouw eigen balans;
  • ervaar je een gewenste transformatie en vooruitgang in je dagelijkse beleving;
  • ontwikkel je meer zelfvertrouwen en versterk je het contact met je hogere leiding.

Na ieder gesprek krijg je toegang tot jouw persoonlijke online overzichtspagina met de samenvatting(en) van onze sessie(s) en diverse relevante praktische tips, oefeningen en thematische visualisaties om in je dagelijkse leven zelf mee aan de slag te gaan.

Wat klinkt nu misschien nog als onmogelijk, maar wil je wel bereiken?


Bijdrage
Enkel coachingsgesprek : € 44,-

Reeks van 3 gesprekken in een periode van 3 weken : € 123,-

Studententarief: klik hier voor meer informatie

Een coachingsgesprek duurt ongeveer een uur of anderhalf.
Je kunt ter plekke pinnen, contant betalen of het bedrag overmaken.

Locatie
Fysieke ontmoeting of een online videogesprek


Aanvraagformulier
Vraag via onderstaand formulier een kennismakingsgesprek aan. Je ontvangt binnen enkele werkdagen via e-mail een reactie met een voorstel voor een afspraak.

fysieke ontmoetingonline videogesprek

madiwodovrzazo

middagavond