Referenties

“Met veel energie en volharding heb je je ingezet voor het oprichten van het Business Research Centre (BRC), de onderzoeksgroep van het domein Business Finance & Law. Binnen BRC werken meerdere lectoren samen met het werkveld aan het thema duurzaam organiseren met de menselijke maat.  Je hebt de lancering van het BRC op de kaart gezet en ervoor gezorgd dat diverse afdelingen van Inholland met elkaar samenwerkten om bij de lancering te ondersteunen. Je weet wat je wilt en gaat ervoor om dat te realiseren. Je bent positief en betrokken. Je staat open voor advies en een prettige persoon om mee samen te werken.”

Conny Rijkers, senior beleidsadviseur Marketing en Communicatie bij Hogeschool Inholland


André Lollinga

“Voor de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP) is Nikki in 2011 een belangrijke schakel geweest door haar rol als kartrekker in het project en onderzoek naar de werkterreinen van een toegepast psycholoog. Haar assertieve en correcte manier van communiceren hebben altijd voor duidelijke verwachtingen en concreet resultaat gezorgd. Daarnaast kon ze dit bereiken door haar zelfstandigheid en punctualiteit bij het uitvragen van informatie bij zowel interne als externe partijen.”

André Lollinga, oud-voorzitter Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP)

 


Shake Sarkisian“Nikki heb ik leren kennen als een leergierige en initiatiefrijke studente die van aanpakken houdt. Een klein jaar na haar afstuderen (in 2014) heeft zij voor mijn SLB-klas een bijeenkomst georganiseerd waarin ze met vol enthousiasme de studenten informeerde over de afstudeerfase. Het gastcollege wat zij verzorgde was volledig en duidelijk, waarbij Nikki open stond voor vragen uit het publiek en hier adequaat op kon reageren. De samenwerking met Nikki heb ik als prettig ervaren. De communicatie verliep soepel en zij reageerde vlot op mijn e-mails, waardoor ik goed wist wat ik van Nikki kon verwachten. Ik zou graag nogmaals met haar samenwerken. Nikki is contactgericht, betrokken, kwaliteitsgericht en zit vol met aanstekelijke positieve energie.”

Shake Sarkisian, docente opleiding Toegepaste Psychologie aan Hogeschool Leiden


Arnoud Sleebe“We kennen elkaar al behoorlijk lang vanuit de opleiding en vanuit veel onderwijssituaties, omdat Nikki zo enorm veel aanvullende activiteiten heeft gedaan. Al vanaf de eerste studiejaren was Nikki als student actief door zich bezig te houden met de manier waarop wij het onderwijs vormgeven. Zij heeft menig maal een bijeenkomst bijgewoond, een gesprek of vergadering georganiseerd om te sturen in het onderwijs. Bij evaluatie van toetsen, als voorzitter van het regionaal NBTP overleg, als gastdocent, bij voorlichtingsbijeenkomsten, alumnibijeenkomsten, het lectoraat voor Talentmanagement. Nikki heeft dit allemaal heel consistent gedaan. Ze heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel en dat zorgt ervoor dat daar waar nodig naar haar geluisterd wordt. Nikki is gedreven en betrouwbaar. Nikki kan goed organiseren, plannen en contacten onderhouden. Ze heeft bij ons verschillende conferenties georganiseerd en ze heeft dat erg goed gedaan. Ze is erg plezierig om mee te werken. Ze kan erg goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken. Ze is proactief en een harde werker. Ik ben erg positief over haar!”

Arnoud Sleebe, initiatiefnemer voor het oprichten van de opleiding Toegepaste Psychologie aan Hogeschool Leiden