Coachingstraject

In een serie coachingsgesprekken zul je positieve aandacht besteden aan je uitdagingen en steeds bewuster worden van je eigen kracht.

Herken je dit?

  • Heb je behoefte aan meer voldoening in je werk of je leven?
  • Voel je dat het tijd is voor een nieuwe of volgende stap, maar twijfel je in welke richting?
  • Wil je jezelf graag verder ontwikkelen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen?
  • Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé?

Ik begeleid je graag verder op jouw pad van innerlijke groei of bewustwording.

Resultaat
Tijdens het traject ontwikkel je meer inzicht in jezelf en jouw gedrag. Na 3 sessies zul je o.a. concreter beseffen wat je wilt, een beperkend patroon getransformeerd hebben en een belangrijke stap hebben gezet in de richting die je wenst.

Mijn werkwijze
We beginnen met een kort oriëntatiegesprek van ongeveer een halfuur om kennis te maken, te peilen waar jij behoefte aan hebt en of ik je daarbij kan ondersteunen.

Ik werk intuïtief, ben empathisch, kan goed luisteren en gebruik diverse methoden om tot nieuwe inzichten te komen (bijv. voice dialogue, bewust visualiseren, omdenken en zelfreflectie). Tevens zal ik je confronteren met hoe jij jezelf nog teveel beperkt en via praktische (huiswerk) opdrachten stimuleren om te bereiken wat je wilt.

Je leert uitdagingen anders te benaderen, beperkingen te transformeren en we richten ons op het ontwikkelen van je intuïtie en het omarmen van je eigen kracht.

Deze positieve focus:

  • draagt bij aan je zelfvertrouwen, een betere balans en het ervaren van je eigen kracht;
  • nodigt je uit om je hart te volgen en keuzes te maken die beter voelen;
  • zal op termijn een concrete transformatie of gewenste vooruitgang genereren.

Van mij kun je een open, onvoorwaardelijke houding verwachten, ik zal je blijven uitnodigen om in jouw eigen kracht te geloven en op je intuïtie te vertrouwen. Ook zal ik je uitdagen om jouw hart te durven volgen, te erkennen en vervangen wat niet voor je werkt en jouw nieuwe houding via oefeningen in je dagelijkse leven te integreren.

Als je oprecht bereid bent om jezelf de liefdevolle aandacht en toewijding te schenken die je verdient, zul je met mij veel profijt kunnen hebben van een coachingstraject.

Wat klinkt nu misschien nog als onmogelijk, maar wil je wel bereiken?

Bijdrage
€ 222,- voor de eerste 3 gesprekken
€ 88,- per vervolggesprek

Duur
Minimaal 3 gesprekken van ongeveer 1 tot 1,5 uur

Locatie
In Delft of via een online videogesprek met Zoom

De coachingsgesprekken kunnen bijv. ook tijdens een wandeling in de natuur of op het strand plaatsvinden, geef jouw voorkeuren aan via het aanvraagformulier. Let op: eventuele reiskosten kunnen in rekening gebracht worden. 

Tip
Veel werkgevers vergoeden coaching in het kader van persoonlijke ontwikkelingsplannen, scholing en/of integratietrajecten. Het is zeker de moeite waard hier met je werkgever over te praten. Kijk voor meer vergoedingsmogelijkheden ook eens op de tarieven pagina.

Coachingstraject

Kies voor een serie verdiepende gesprekken om uitdagingen anders te benaderen, beperkingen te transformeren en je intuïtie te ontwikkelen.