Individuele coaching

Ervaar de kracht van je houding en gedachten door waardevolle aandacht te besteden aan wat relevant is voor jouw innerlijke groeiproces.

Is coaching iets voor jou?

Via individuele coaching zul je tot nieuwe inzichten komen, beperkende patronen transformeren en je intuïtie verder ontwikkelen om jouw eigen kracht te omarmen en meer vervulling te ervaren.

Het is mijn intentie om je op een waardevolle wijze te begeleiden bij jouw groeiproces en ik nodig je uit om je hart te volgen en authentiek jezelf te durven zijn.

Kies voor coaching als je:

  • gevoelsmatig toe bent aan vooruitgang of graag samen positieve aandacht wilt besteden aan een specifiek gebied van je leven;
  • gemotiveerd bent om verantwoordelijkheid te nemen voor wat je ervaart en hoe je reageert op of omgaat met persoonlijke uitdagingen;
  • oprecht durft te erkennen, loslaten of vervangen wat inmiddels niet meer voor je werkt;
  • bereid bent om jezelf de liefdevolle aandacht en toewijding te schenken die je verdient.

Ik begeleid je graag verder op jouw pad van innerlijke groei en bewustwording.

Klankbordsessie

Misschien heb je behoefte aan een verdiepend gesprek met iemand die als een spiegel dient en de juiste vragen stelt om tot nieuwe inzichten te komen.

Meer informatie

Coachingstraject

In een serie coachingsgesprekken zul je positieve aandacht besteden aan je uitdagingen en steeds bewuster worden van je eigen kracht.

Meer informatie

Gratis kennismaking

Kies voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek als je geïnteresseerd bent in wat ik wellicht voor jou kan betekenen.