Tarieven

Individuele coaching

Gratis kennismaking

Vrijblijvend online videogesprek, ongeveer 30 minuten

Lichtsessie

€ 44,- per sessie

Klankbordsessie

€ 88,- per sessie

Coachingstraject

€ 222,- voor de eerste 3 sessies
€ 88,-
per vervolgsessie

Thematische workshops

Wees effectief, met je aandacht en energie

Vanaf € 444,- *

Innerlijk leiderschap

Vanaf € 444,- *

Workshop naar wens

Vanaf € 555,– *

* afhankelijk van locatie, groepsgrootte en tijdsduur

Voor bedrijven

Coaching voor medewerkers

€ 111,- per sessie

Workshops op maat

Vanaf € 555,- *

Inspirerende trainingen

Vanaf € 888,- *

* afhankelijk van locatie, groepsgrootte, tijdsduur, excl. btw

Vergoedingsmogelijkheden

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt dan kun je deze kosten, inclusief de BTW, als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden, die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een workshop vele malen hoger dan die van een coachingstraject. Bovendien wordt een coachingstraject als veel effectiever ervaren. Je kunt dit op jouw manier invullen. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken wat de mogelijkheden voor jou hierin zijn.

Via het UWV

Als je een uitkering ontvangt dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV of neemt contact met het UWV op.

Via een PGB

Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging.

Gratis kennismaking

Kies voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek als je interesse hebt in coaching of wilt weten wat ik voor jou kan betekenen.

Interesse?

Nodig mij vooral uit om jouw specifieke wensen te bespreken en samen tot een passende coachingsvorm, workshop of training te komen voor jouw medewerkers want ik denk graag met je mee.