Over mij

Ik heb een open onvoorwaardelijke houding, ben enthousiast over jouw innerlijke groeiproces en geniet van verdiepende gesprekken. 

Vanaf jongs af aan ben ik me gewaar geweest van de energie en mensen om me heen en was ik nieuwsgierig naar de gesprekken van volwassenen. Ik realiseerde me al vroeg dat ik anderen graag met liefdevolle aandacht ondersteun of adviseer in hun persoonlijke ontwikkeling en hier mijn werk van wilde maken.

Om mezelf verder te ontwikkelen heb ik eerst Toegepaste Psychologie gestudeerd en daarna een professionele coachingsopleiding gevolgd. Tijdens die periode ontstond ook de behoefte aan meer verdieping en spirituele wijsheid.

Sindsdien heb ik diverse meditatiecursussen gevolgd, waaronder ‘Awakening Your Light Body‘ en ben ik mezelf als een lichtwerker gaan beschouwen. Momenteel leer ik door leiderschapstrainingen, vervolgtrajecten en de korte beroepsopleiding tot Lichtwerker om steeds verfijnder te werken vanuit licht, liefde en bewustzijn.

Ik ben intuïtief, empathisch, geduldig, doortastend en kan goed luisteren. Anderen vinden mij een vriendelijk, warm, oprecht en wijs persoon die goede vragen weet te stellen. 

In mijn vrije tijd houd ik van fotograferen, wandelen door de natuur, mediteren en gezellige avonden met vrienden of familie.

Nikki Gaia Bosch