Over mij

Ik heb een open onvoorwaardelijke houding, ben enthousiast over jouw innerlijke groeiproces en geniet van verdiepende gesprekken. Mijn coachingstijl kan het beste omschreven worden als een combinatie van counseling en psycho-analyse.

Al vroeg realiseerde ik me dat ik anderen graag met liefdevolle aandacht ondersteun of adviseer in hun persoonlijke ontwikkeling en hier mijn werk van wilde maken.

Om mezelf verder te ontwikkelen heb ik eerst Toegepaste Psychologie gestudeerd en daarna een professionele coachingsopleiding gevolgd. Tijdens die periode ontstond ook de behoefte aan meer verdieping en spirituele wijsheid.

Sindsdien heb ik diverse meditatiecursussen gevolgd, waaronder ‘Awakening Your Light Body‘ en ben ik mezelf als een lichtwerker gaan beschouwen. Momenteel leer ik door leiderschapstrainingen, vervolgtrajecten en de korte beroepsopleiding tot Lichtwerker om steeds verfijnder te werken vanuit licht, liefde en bewustzijn.

Ik ben intuïtief, empathisch, geduldig, doortastend en kan goed luisteren. Anderen vinden mij een vriendelijk, warm, oprecht en wijs persoon die goede vragen weet te stellen. 

In mijn vrije tijd houd ik van fotograferen, wandelen door de natuur, mediteren en gezellige avonden met vrienden of familie.

Nikki Gaia Bosch

Coachingsstijl

Mijn aanpak is een combinatie van counseling en psycho-analyse. Counseling is gericht op het oplossen of hanteren van problemen, het vinden van antwoorden op relevante vragen en het benutten van ongebruikte mogelijkheden. De psycho-analyse draagt bij aan de bewustwording van verborgen gedachten en gevoelens om psychische problemen beter te begrijpen, verwerken en transformeren.

Opleidingen

Intervisie

Regelmatig voer ik intervisiegesprekken met ervaren collega’s om aan de hand van ingebrachte casuïstiek of specifieke thema’s onze deskundigheid te bevorderen en de kwaliteit van ons werk te verbeteren.

Keurmerk

Ik ben lid van Sti!R, keurmerk voor professioneel begeleiden. Een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers van professioneel begeleiders, zoals coaches, teamcoaches, organisatiecoaches of supervisoren in Nederland beheert. St!R staat voor onafhankelijkheid en kwaliteit, niet alleen van aangesloten professionals, maar ook van de opleiders.