Nikki Gaia Bosch

geboren in Delft, 1989

Als kind was ik me gewaar van alle energie en mensen om me heen en werd mijn nieuwsgierige houding naar de gesprekken van volwassenen als bijzonder opgemerkt. In de contacten met anderen realiseerde ik me al snel dat ik mensen graag vanuit liefdevolle aandacht ondersteun of adviseer in hun persoonlijke ontwikkeling en hier mijn werk van wilde maken.

Om mezelf verder te ontwikkelen heb ik eerst Toegepaste Psychologie gestudeerd en daarna een professionele coachingsopleiding gevolgd. Tijdens die periode ontstond ook de behoefte aan meer verdieping en spirituele wijsheid om mijn eigen pad te vinden, authentiek mezelf te kunnen zijn en thuis te komen in de rol die ik hier op aarde kom vervullen.

Sindsdien heb ik diverse meditatiecursussen gevolgd, waaronder ‘Awakening Your Light Body‘ en ben ik mezelf nu als een lichtwerker gaan beschouwen. Momenteel leer ik blijvend door deze gechannelde leiderschapstrainingen en vervolgtrajecten steeds verfijnder werken vanuit licht, liefde en bewustzijn. 

Ik sta positief in het leven, houd van verdiepende gesprekken en het fotograferen van spontane momenten. Je kunt van mij een open, onvoorwaardelijke houding verwachten en ik zal je blijven uitnodigen om in jouw eigen kracht te geloven en op je intuïtie te durven vertrouwen.

Mijn benadering is als intuïtieve coach ook gericht op het bewuster worden en omarmen van jouw unieke talenten en kwaliteiten om steeds meer authentiek jezelf te kunnen zijn. En omdat we in onze gesprekken empatisch op elkaar zijn afgestemd kunnen we de inspiratie van het moment volgen en ons richten op wat het meest relevant is.

Wat klinkt nu nog als onmogelijk, maar ga jij wel bereiken?

trek een andere uitnodigende vragen

In 2017 ben ik met Victor van Rijn ‘centrum van inspiratie’ in Delft gestart om samen bewustwordingsworkshops te geven, meditatie avonden te houden en ons aanbod van individuele coaching te combineren.

Wij nodigen je uit jouw innerlijke kracht te ontdekken, je ware creatieve vrijheid te omarmen en steeds bewuster vanuit hart en ziel zelf geïnspireerd te durven leven.

Ga naar de website van centrum van inspiratie voor de actuele agenda en meer informatie, je bent van harte welkom!