Klankbordsessie

Misschien heb je behoefte aan een verdiepend gesprek met iemand die als een spiegel dient en de juiste vragen stelt om tot nieuwe inzichten te komen.

Wat vraagt om aandacht?

In een klankbordsessie komen we met een positieve focus samen gemakkelijker tot de essentie van het thema waar je momenteel mee bezig bent of een uitdaging in ervaart.

Via bewuste visualisatie, het afstemmen op onze intuïtie en zelfreflectie met behulp van o.a. uitnodigende vragen scheppen we meer verdieping, helderheid en nieuwe inspiratie. 

Het is mijn intentie om je te ondersteunen en bekrachtigen. Ik zal ook duidelijk terugkoppelen welke patronen je nog teveel beperken en hoe je die kunt transformeren. 

Aan het einde van de sessie zal je een nieuwe focus, intentie of besluit formuleren om jouw inzichten in je dagelijkse leven te integreren.

Bijdrage
€ 88,- per gesprek

Duur
ongeveer 1 tot 1,5 uur

Locatie
In Delft of via een online videogesprek met Zoom

De klankbordsessie kan bijv. ook tijdens een wandeling in de natuur of op het strand plaatsvinden, geef jouw voorkeuren aan via het aanvraagformulier.

Tip
Veel werkgevers vergoeden coaching in het kader van persoonlijke ontwikkelingsplannen, scholing en/of integratietrajecten. Het is zeker de moeite waard hier met je werkgever over te praten. Kijk voor meer vergoedingsmogelijkheden ook eens op de tarieven pagina.

Klankbordsessie

Ervaar de kracht van reflectie om voor jezelf meer helderheid te scheppen en nieuwe inspiratie op te doen.