Lichtsessie

Als een mooi geschenk aan jezelf kun je via deze ontspannen sessie de helende kracht van zuiver licht en onvoorwaardelijke liefde ervaren.

Heb je behoefte aan meer stroming?

Tijdens een lichtsessie hoef je zelf helemaal niets te doen, mag je volledig ontspannen, je ogen sluiten en genieten van de energie die je als een soort bad van licht en liefde kan ervaren. Het kan zijn dat je iets op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau waarneemt, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn.

Ik stem me af op zuiver licht en onvoorwaardelijke liefde en houd je in een stilte meditatie in mijn aandacht. Het zuivere licht en de onvoorwaardelijke liefde werken op de juiste manier door en ondersteunen je daar waar nodig.

De duur van de lichtsessie zelf is afhankelijk van de energiestroom, naderhand kunnen we jouw ervaringen eventueel nog kort bespreken als je daar behoefte aan hebt. 

Na een sessie is het fijn om even rust te houden, zodat de ervaringen en energie geïntegreerd kan worden.

Bijdrage
€ 44,- 

Duur
Maximaal 1,5 uur

Locatie
In Delft of via een online videogesprek met Zoom

Een lichtsessie bij Nikki Bosch kan ik iedereen aanraden!
Gedurende de jaren heb ik veel zogenoemd energiewerk ervaren naast andere vormen van hulpverlening en coaching. Ik kan daardoor met recht zeggen dat deze sessie mij zeer verrast heeft door de enorme kracht, de veelzijdigheid en tegelijkertijd ook het ogenschijnlijke gemak.
Direct bij aanvang van de sessie ervoer ik een grote verandering in de sfeer, het voelde alsof ik werd ‘opgetild’ in lichtheid. Ik voelde plots een energie door mijn lichaam heen stromen, het leek precies te weten waar het mocht zijn, welk gebied aangeraakt diende te worden. Op sommige plekken in mijn lijf bleef het wat langer of werd het wat zachter of juist wat krachtiger van aard. Ik kon opmerken dat ik op diverse niveaus een soort ‘upgrade’ kreeg, zowel mijn mentale als emotionele en fysieke lichaam werd meegenomen in de sessie. Als client hoefde ik niets te doen anders dan in stilte te mogen ontvangen, wat heerlijk voelde!
Na de sessie bleef het heel rustig in mij, tegelijkertijd voelde ik zachtheid, vertrouwen en blijdschap. Ik werd echt aangeraakt door het licht, een wonderlijke ervaring.

Ida Pankras

Coach & Trainer

Lichtsessie

Geef jezelf een lichtsessie cadeau om de helende kracht van zuiver licht en onvoorwaardelijke liefde te ervaren.