Coaching voor medewerkers

Via een individueel coachingstraject zullen medewerkers zich op persoonlijk en professioneel niveau verder ontwikkelen.

Misschien hebben je medewerkers behoefte aan:

  • meer structuur, minder stress of een betere balans tussen werk en privé;
  • individuele begeleiding bij hun innerlijke groei of persoonlijke uitdagingen;
  • meer zelfvertrouwen en helderheid over hun kernwaarden, talenten en kwaliteiten.

Ik begeleid ze graag verder op hun persoonlijke en professionele pad door via coachingstrajecten waardevolle positieve aandacht te besteden aan het transformeren van uitdagingen en het bewuster worden van hun eigen kracht.

Individuele coachingstrajecten
Medewerkers zullen door coaching meer inzicht over zichzelf ontwikkelen en uitdagingen anders leren benaderen. De meeste mensen ervaren na minimaal 3 sessies meer helderheid, zelfvertrouwen en een concrete vooruitgang in een gewenste richting.

Deze positieve focus draagt niet alleen op individueel niveau bij aan meer werkplezier, maar bevordert ook de harmonie in teams of tussen collega’s.

In de coachingsessies zullen we effectieve methoden en technieken gebruiken zoals bijv. voice dialogue, bewust visualiseren en zelfreflectie om beperkingen te transformeren en een nieuwe houding te ontwikkelen.

Jouw medewerkers kunnen van mij een open, onvoorwaardelijke houding verwachten, ik zal ze blijven uitnodigen om in hun eigen kracht te geloven, hun hart en enthousiasme te volgen en op hun intuïtie te durven vertrouwen. 

Wat wens je voor jouw bedrijf en medewerkers?

Bijdrage
€ 111,- per sessie (excl. btw)

Vraag eventueel een offerte aan bij specifieke wensen.

Locatie
Op de bedrijfslocatie of online via bijvoorbeeld Zoom of Whatsapp

Tip
De kosten kunnen voor sommige werknemers via de overheidssubsidie persoonsgebonden budget (PGB) geheel of gedeeltelijk worden vergoed.
Of wellicht is de SLIM-regeling van de overheid een optie om subsidie te krijgen voor de ontwikkeling van werknemers.

    Interesse?

    Nodig mij vooral uit om jouw specifieke wensen te bespreken en samen tot een passende coachingsvorm, workshop of training te komen voor jouw medewerkers want ik denk graag met je mee.